وبلاگ

اصلی ترین کاربردهای زعفران

کاربردهای زعفران

زعفران به دلیل رنگ و طعم خاصی که دارد بیشتر برای خوش رنگ و خوش طعم کردن غذا ها به کار می رود. اما امروزه از این محصول در فناوری و صنعت نیز استفاده می کنند و می توان گفت که کاربرد های دیگری نیز دارد.

قبل از خرید زعفران بهتر است کاربرد های آن را بدانید و سپس اقدام به خرید آن نمایید.

در ادامه با ما همراه باشید و مطالبی که درباره برخی کاربرد های زعفران برای شما بیان می کنیم را مطالعه نمایید.

کاربرد های زعفران

زعفران سه کاربرد اصلی دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:

۱. مصارف غذایی

یکی از اصلی ترین کاربرد های زعفران، این است که در غذاها بیشتر استفاده می شود.

از جمله کاربرد هایی که در مصارف غذایی مورد استفاده قرار می گیرد را در ادامه اشاره خواهیم کرد.

• از گلبرگ آن مربا درست می کنند.
• برای خوش طعم و خوش رنگ کردن برخی از خورشت ها استفاده می کنند.
• در تزیین برخی از شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
• برای خوش رنگ و خوش طعم کردن برنج استفاده می شود.
• برای تغییر رنگ برخی از شربت ها به کار می رود.

 

کاربردهای زعفران

 

 

۲. مصارف دارویی

از زعفران در زمینه پزشکی و دارویی نیز استفاده می شود. زیرا این محصول برای درمان برخی از بیماری ها مفید است.

از جمله خواصی که این محصول دارد عبارتند از:

• کاهش سردرد
• ضد افسردگی
• تقویت حافظه
• کاهش کلسترول خون
• درمان اختلالات گوارشی
• کاهش درد های قاعدگی
• کاهش تب
• ضد سرطان
• درمان بیماری های پوستی مانند جوش

 

۳. مصارف صنعتی

معمولا از زعفران برای رنگ آمیزی برخی از پارچه ها و ابریشم و نخ و …. استفاده می کنند.

از جمله ترکیبات شیمیایی که از آن آنالیز شده است شامل موارد زیر است.

• کربوهیدرات
• مواد معدنی
• ویتامین ها
• چربی
• رنگدانه
• گلیکورند
• روغنهای فرار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *