وبلاگ

زعفران در آشپزی

زعفران در آشپزی

زعفران در آشپزی

 

زعفران نوعی ادویه ارزشمند است که در آشپزی از آن بیشتر استفاده می کنند.

دلیل استفاده آن این است که رنگ و طعم خاصی دارد و غذا را خوشمزه و خوش رنگ می کند. ما در این مطلب می خواهیم شما را با روش استفاده از آن در آشپزی را برای شما بیان کنیم تا با اطلاعات کافی اقدام به آشپزی با این ادویه ارزشمند نمایید.

 

استفاده از زعفران در آشپزی

 

معمولا زعفران به دلیل خوش طعم و رنگ بودن بیشتر در آشپزی استفاده می شود. ایرانیان از این ادویه بیشتر از دیگر کشورهای جهان استفاده می کنند اما باید گفت که در هندوستان نیز از این ادویه بیشتر در آشپزی استفاده می کنند.

این ادویه به صورت پودری و کلاله ای در بازار موجود است و هر فردی می تواند با توجه به نیاز خود اقدام به خرید زعفران نماید و از آن در انواع غذاهای مختلف استفاده نماید.

 

برنج زعفرانی

 

امروزه از زعفران در بسیاری از کارخانه ها برای تهیه کیک و کلوچه و دسر و … استفاده می شود.

همچنین در برخی از کشورها با این ادویه چای دم می کنند و می نوشند.

در ایران نیز به عنوان رنگ و طعم برخی از غذاها مانند برنج و مرغ و … و همچنین در برخی از دسرها و کیک و نوشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از این ادویه عطر و رنگ برنج و غذا را چند برابر می کند و با خوردن غذا لذت خواهید برد زیرا طعمی بی نظیر خواهد داشت.

 

چند پیشنهاد برای افزایش مصرف زعفران در آشپزی

  • از زعفران برای طعم و رنگ برنج استفاده کنید.
  • برای خوش طعم کردن مرغ و ماهی از آن استفاده نمایید.
  • با استفاده از زعفران بستنی زعفرانی درست کنید.
  • در انواع خورشت ها استفاده کنید.
  • برای رنگی کردن سس ها از آن استفاده کنید.
  • برای روشن کردن رنگ سوپ، از آن استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *